Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Habbu Hamsterin pianokirjaTervetuloa Habbu Hamsterin maailmaan!

Olen tallentanut kirjaan alkuopetuksessa käyttämäni kappaleet. Oppilaani soittavat niitä Suzuki- pianokoulun oheisohjelmistona. Alkukappaleet opetellaan korvakuulolta ja nuotteja ruvetaan tutkimaan vasta vähitellen.

Ensimmäisen kappaleen idea on tarttunut matkaan muiden opettajien opetusta seuratessa, enkä muista milloin ja mistä. Kappaleet Konkkis, Pikkupupu järven jäällä, Aurinko, Hoang-Ho-joella (1. säkeistö) ja Viisi pientä itikkaa ovat alun perin kirjasta Holopainen-Hynninen-Laamanen- Vapaavuori: Pieni Pianisti 1. Joitakin niistä olen vähän muokannut. Olen saanut luvan niiden julkaisemiseen. Kiitos Tarja Holopainen, Hannele Hynninen, Tarja Laamanen ja Pekka Vapaavuori. Lehdet lentää on Maisa Krokforsin säveltämä ja hän on myös sanoittanut ensimmäisen säkeistön. Kiitos luvasta käyttää kappaletta. Loput kappaleet ovat omiani, vaikka vaikutteita on monestakin hyvästä kappaleesta.

Kappaleisiin kuuluvat myös opetusvideot ja soittokortit.

Soittamisen iloa!

Kaisa Saarikorpi www.kaisasaarikorpi.fi

Habbu Hamsterin pianokirjasta sanottua:

Hienoa saada kollegan reitti pienen soittajan soittotaitoon. Kappaleet tosin vaikeutuvat vähän liian nopeasti, mutta pidin niistä kovasti ja kokeilen juuri oppilaitteni kanssa.

- Suuri Suomalainen Kirjakerho

Todella hyvä kokoelma pikkukappaleita soitonopintojen alkuun. Suosittelen.

-kunnaskirja.fi
Habbu Hamsterin kappaleet on parhaita.
- Iris 7 v.
Mitä mä sitten teen, kun tää kirja loppuu? Ehditkö tehdä kakkoskirjan ennen kuin tää loppuu?
- Emil 8 v.

Tuotteen paino: 0.2 kg

Hinta:20.00 €